default_mobilelogo

Argan yağı mucizesi ile karşımıza çıkan Down Under Naturals doğa ve sağlık dostu ürünleri ile harika sonuçlar veriyor.

Ülkemize 'Selen Kozmetik' tarafından getirilen, aslen Kanada kökenli olan Down Under Naturals, paraben içermeyen ancak bitkisel keratin ve argan yağı katkısı ile hem doğaya hem de cildimize  zarar vermeden saçlarımıza çok kısa sürede bakım yapan mucizevi bir ürün.

Haftada 2-4 defalık düzenli kullanımlarda, kırıkları onarıcı, besleyici, nem katkısı yapan ve hacim veren özellikler taşımaktadır. Saç bakımına fazla zaman harcamak istemeyen bayanlar için üretilmiş bu kremi, saçlarınızın uçlarında 1 dakika beklemeniz ve sonrasında durulamanız, istediğiniz hacimli ve sağlıklı saçlara ulaşmak için yeterli. Büyük ambalajına rağmen çok az miktarda kullanıldığı için çok berekli bir saç bakım ürünü.

 
Dünyada çok az yerde bulunan argan bitkisinden elde edilen argan yağı, hücre yenileme özelliği ile cilt dostu, ürünlerin laboratuar aşamasında hayvan üzerinde denenmemesi ile hayvan dostu yani cruelty-free!


 

Markanın ayrıca, Down Under Natural's Argan Oil serisinde şampuan, saç kremi, saç maskesi, durulanmayan sıvı saç kremi, saç serumuyla birlikte duş jeli ve vücut losyonu da bulunuyor.

 

Ürünlerin satış noktalarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://selenkozmetik.com/

https://www.facebook.com/DownUnderTurkiye

https://twitter.com/DownUnderTurkey