default_mobilelogo

Özel tasarlanmış makyaj içerisinde tam boy In Extreme Dimension Lash maskara, Blacktrack Fluidline eyeliner, Genuine Treasure Pro Longwear paint pot ve çift taraflı  209/ 239 no'lu fırçaların bulunduğu uygulama fırçası…

 -In Extreme Dimension Lash maskara: Ağırlık yapmayan formülü ile, fırçasının özel lifleri sayesinde bütün kirpiklere temas edip ayırırken, sık yapısı ile homojen bir görüntü oluşturuyor. Kirpiklere hacim verirken gün boyu yumuşak ve esnek kalmasını sağlayan bu maskara favoriler arasına girmeye aday. Paketin içerisindeki ürün 13 ml. yani tam boy.

 

 

 

 

 

- Blacktrack Fluidline Eyeliner: Genellikle uygulama zorluklarından dolayı bir çok kişi eyelinerlardan uzak dururken MAC blacktrack tüm sorunları ortadan yok etmiş. Çünkü pürüzsüz, ipeksi, yumuşak kıvamı ile birkaç deneme sonra mükemmel sürüşe ulaşmış oluyorsunuz. Eyelinerlardaki diğer önemli sorun ise bulaşmadan, bozulmadan, kurutma süresinin uzun olması iken bu ürün okadar hızlı kuruyor ki makyajınızı yaparken bile şişenin ağızını açık bırakmamanız gerekiyor. Paketin içerisindeki, ürün 3 gr. Yani  tam boy.

 -209 eye LinerFırçası: Likit ve krem ürünlerle kullanılabilen bu fırça, son derece ince sentetik fiber yapısı ile detaylı göz uygulamaları için son derece uygundur. Profesyonel olmaya gerek kalmadan kusursuz eyeliner uygulayabilmek için olmazsa olmazımız bir ürün.

-Pro Long Wear Paint Pot: Krem bazlı, eyeliner ile birlikte kullanılabilen, çabuk kuruyan ve kremsi yapısı ile ağırlık yapmadan, görünmez bir hal alan paint pot renk skalası ile dikkatleri çekti ve herkesin beğendiği ürünler arasına girmeyi başardı. Paketin içerisindeki ürün Genuine Treasure (yeşilimsi kahve) renkli ve 5 gr. yani  tam boy. Far bazı olarak kullanılınca mükemmel sonuçlar veriyor. İçerisindeki pigmentler paintpotun üzerine sürdüğünüz farın rengini değiştirirken uzun süre kalıcılık sağlıyor.

 

 

 - 239 Eye shader Fırça: Fırçanın temel amacı, far ve nemlendirici uygulamak ve karıştırmaktır ancak yoğun far uygulamalarında da kullanılabilir. Ergonomik yapısı, ahşap sapı, pürüzsüz ve ince kılları sayesinde  hatasız makyaj uygulamaları yapmaya olanak sağlıyor. M·A·C profesyonel fırçaları el yapımı olup, üretiminde en yüksek kalite malzemeler kullanılmaktadır.

 

 Teşekkürler

Merve